Image
WorldSupporter profile of Iriewieri
Image
Travel & Move: 
Ik ga in de meivakantie vrijwilligerswerk doen in Afrika, Ghana. Ik ga lesgeven op een school.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd ga ik vaak op stap met vrienden. Ik ga regelmatig uit eten in verschillende soorten restauranten zoals Mexicaans, Italiaan, Grieks, Afrikaans, e.d.
Learn & Develop: 
Op de PABO heb ik een PDS-traject gevolgd, waarbij ik een visie op cultuureducatie heb ontwikkeld met een mede-student. Dit hebben wij gedaan op een school in een achterstandswijk in Rotterdam.
Help & Change: 
Ik ben een enthousiaste juf en sta positief in het leven.
Sinds anderhalf jaar woon ik op mezelf en heb mijn huis met veel fairtrade producten ingericht van accessoires aan mijn muur tot en met de kerststal.
Work & Initiate: 
Ik sta bijna vier jaar voor de klas. In de tijd van de Tsunami hebben wij met de school een sponsorloop gehouden om geld op te halen voor de wederopbouw van het getroffen land.
My Latest Activity
Tips

Hou jij ook niet van spreken in het openbaar? Dan zijn deze tips goud waard om ook je steentje bij te dragen aan de wereld om je heen.

Terugblik

In de powerpoint presentatie laat ik zien wat mijn reis naar Ghana voor impact heeft gehad op mijn opvatting over Nederland en mijn handelen.Er is één ding waar ik niet omheen kan: wat hebben wij het toch ontzettend goed in Nederland. Het is tijd dat iedereen zich dat realiseert en gaa...