Nog nooit gezien!

Ik vond dat mijn schoonmoeder een bloemetje verdiende, maar vorige week kwam het er niet van. Nu was ik gisteren in wereldwinkel 'Waar' in Rotterdam en zag daar deze heel bijzondere kaart. Ik kon hem niet laten liggen, want wat bleek..... je kunt op deze kaart schrijven én er zitten zaadjes in waar verscheidene bloemen uitkomen. Hij is geheel van katoen gemaakt. Je moet hem natmaken en 1 cm onder de grond plaatsen. Er zijn vier verschillende soorten afbeeldingen op de kaarten, maar ik had deze gekozen.

Ik ben heel benieuwd of het daadwerkelijk werkt, maarja dat zal mijn schoonmoeder voor mij gaan uittesten;).

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Iriewieri
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.