Nog nooit gezien!

Ik vond dat mijn schoonmoeder een bloemetje verdiende, maar vorige week kwam het er niet van. Nu was ik gisteren in wereldwinkel 'Waar' in Rotterdam en zag daar deze heel bijzondere kaart. Ik kon hem niet laten liggen, want wat bleek..... je kunt op deze kaart schrijven én er zitten zaadjes in waar verscheidene bloemen uitkomen. Hij is geheel van katoen gemaakt. Je moet hem natmaken en 1 cm onder de grond plaatsen. Er zijn vier verschillende soorten afbeeldingen op de kaarten, maar ik had deze gekozen.

Ik ben heel benieuwd of het daadwerkelijk werkt, maarja dat zal mijn schoonmoeder voor mij gaan uittesten;).

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Iriewieri
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd