WorldSupporter profile of Irenemulderrr
Image
Travel & Move: 
Tijdens de zomervakantie heb ik meerdere jaren geholpen bij de 'kindervakantieweek'.
Een evenement dat elk jaar georganiseerd wordt om de kinderen in de buurt te motiveren om samen te werken en leuke dingen te doen.
Experience & Leisure: 
Op mijn dansschool heb ik gedanst voor de ramp in Chili. Hierbij hielden wij een dansmarathon om geld op te halen.
Learn & Develop: 
Mijn Uganda expeditie werd mogelijk gemaakt door mijn middelbare school. We hebben ook een gezamenlijke inzameling gehad d.m.v. een kerstgala en 'een broodje Uganda'.
Hiermee hebben wij rond de 1000 euro opgehaald. Verder steunt onze school ook andere goeie doelen door bijvoorbeeld schaatsen en andere evenementen.
Help & Change: 
Ik heb mijn grenzen verlegd door mee te gaan met een expeditie naar Uganda georganiseerd vanuit Worldmapping. Vanuit deze ervaring heb ik nog contact met andere vrijwilligers in Uganda.
Verder koop ik fairtrade chocolade en hou ik al mijn ervaringen bij in een fotoalbum.
Work & Initiate: 
Ik heb niet echt direct een wereldbijdrage tijdens mijn werk verricht. Maar ik heb wel iedereen ingelicht over mijn bezigheden daar en foto's laten zien.
My Latest Activity
Informatie avond

Nadat ik weer gewend was in Nederland heb ik een informatieavond georganiseerd bij mij thuis. Ik heb al mijn sponsoren uitgenodigd en hen allerlei dingen laten zien. Bijvoorbeeld mijn fotoboek, de uganda-film en allerlei Lwengo-filmpjes van Youtube. Zoals: http://www.youtube.com/watch?v=aXV2S_Z__V8&...

Foto-album

Ik heb een foto album gemaakt om aan familie/vrienden/geïnteresseerde te laten zien. Hierin kun je zien wat ik allemaal voor projecten heb gedaan en hoe de omgeving er daar uit zag. Ik heb al veel positieve verhalen gehoord! Op deze manier zet ik iedereen aan het denken d.m.v. deze foto's.

Blog

Tijdens mijn reis heb ik een paar blogjes geschreven om mijn familie en vrienden op te hoogte te houden van mijn bezigheden in Uganda. http://blog.worldmapping.nl/irenemulder

Image

Deze foto is gemaakt tijdens een van de huisbezoeken. Hier wogen en meetten we kindjes die vroeger problemen hadden. In deze foto zie je echt het verschil tussen de twee culturen.

Image

Na Uganda heb ik mijn moeder overgehaald om alleen nog maar fair trade chocolade te kopen. Zo heb ik een eerlijker gevoel tegenover de mensen die hiermee geld proberen te verdienen!

Worldmapping de Reünie!

Op 3 Juni hebben wij een reünie gehad met iedereen die meeging naar Uganda. Iedereen had wat te eten of drinken meegenomen. Het was een geslaagde barbecue! Samen hebben we veel herinneringen opgehaald, ook d.m.v. de film die Eveline had gemaakt. Deze film heb ik ook gekocht en aan veel van mijn...