WorldSupporter Magazine of Ineke Saalmink

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
In januari en februari heb ik vrijwilligerswerk gedaan in Zuid-Vietnam. Daarna heb ik nog 7 weken gereisd door Cambodja, Laos en Vietnam.
Om in de vrijwilligerssferen te blijven, gingen we af en toe naar een massageplek, restaurant of circus voor het goede doel. (blinde mensen, straatkinderen, rode kruis)
Experience & Leisure: 
Ik vind het altijd leuk me te verdiepen in andere culturen d.m.v. muziek dan wel boeken of films.
Learn & Develop: 
Op de middelbare school heb ik een tijdje meegedacht over het project 'Hope XXL', waarbij wordt gedacht over mogelijkheden met betrekking tot het halen van de millennium doelen.
Daarnaast deed ik altijd mee aan acties die georganiseerd werden voor Afrika (waar een aantal van onze school heen gingen om een school te bouwen), zo moesten we een keer 12 uur lang niks eten en overnachten op school waarbij je tegen betaling spellen kon doen. Ook heb ik in de 4e meegedaan met het MEP, waarbij het Europees parlement werd nagespeeld en je met je school de belangen van een Europees land moest verdedigen. Nu studeer ik geneeskunde.
Help & Change: 
Internationaal: in januari en februari heb ik 6 weken vrijwilligerswerk gedaan in Vietnam, ik heb daar gewerkt met (gehandicapte) weeskinderen en gehandicapte volwassenen, en ik heb helpen koken en et
en uitdelen in het ziekenhuis voor traditionele geneeskunde. Nationaal: ik steun de Cliniclowns, omdat ik het belangrijk vind dat er ook tijdens moeilijke perioden van ernstige ziektes ook tijd is voor een moment van geluk en blijdschap. Regionaal: in het dorp waar ik vandaan kom help ik bij de harmonie bij het organiseren van een kamp voor de jeugd.
Work & Initiate: 
-

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters