WorldSupporter Magazine of ferdyvbrussel

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Ik ben in 2010 naar Bali, Indonesië, gegaan.
Hier was het heel indrukwekkend om te zien dat als je de poort van het resort uitloopt, dat je eigenlijk meteen in een sloppenwijk zit en dat de mensen niks hebben. Hier was het contrast tussen rijk en arm ook heel erg groot, zelfs zo groot dat als je op de scheidingslijn van het resort en de "buitenwereld" ging staan, dat het gewoon net leek of je in een heel andere wereld terecht kwam.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd ben ik al enkele keren statiegeldflessen gaan ophalen bij mensen uit de buurt, om zo geld in te zamelen voor het vrijwilligerswerk in Uganda, maar ook om met name het project bij me
nsen bekend te maken.
Learn & Develop: 
Afgelopen jaar werd er op school een lessenmarathon georganiseerd, dit is een lessendag van 24 uur (met leuke lessen :D) waarbij geld werd ingezameld voor KiKa, dit was bijna €11.000!!!
Dit jaar gaat die er ook weer een komen, maar dit keer met als goede doel het vrijwilligerswerk in Uganda. We hebben ook al met school een appelflappen-actie georganiseerd bij de Albert Heijn, hier hebben we in totaal ook €729,-- mee opgehaald.
Help & Change: 
Ik ben in april 2013 in aanmerking gekomen met vrijwilligerswerk in het buitenland door een project op school, waarbij we informatie moesten opzoeken over een derdewereldland.
Mij sprak dit meteen aan, om later ook vrijwilligerswerk te gaan doen in het buitenland. Bij dit project gaven ze ook kaartjes mee met daarop verschillende sites, waarbij je zo'n reis naar het buitenland kan maken om vrijwilligerswerk te doen. Een daarvan was Worldmapping, zij spraken mij meteen aan en dus nu ga ik op 28 december naar Uganda. Voor dit project had ik nooit echt veel nagedacht over hoe mensen het hebben in andere landen, maar na dit project wel. Daardoor ga ik mij dus ook inzetten voor Uganda.
Work & Initiate: 
Doordat ik met het krantjes gooien wel eens flyers van mezelf erbij heb gedaan, om zo reclame te maken voor het project in Uganda, hebben al een heleboel mensen mij benaderd of ik niet bij hun bijvoor
beeld in de tuin wilde komen werken om zo geld op te halen voor Uganda. Ook andere keren belde er bijvoorbeeld weer mensen en dan kon ik bij hun statiegeldflessen op komen halen.

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

My Latest Events

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content