Actief voor vrijwilligerswerk

In april ben ik in aanraking gekomen met worldmapping, een organisatie die jongerenreizen naar Uganda, Zuid-Afrika, Malawi, Cambodja en Brazilië organiseert. Dit sprak mij meteen heel erg aan en dus ben ik verder gaan kijken op hun site. Eind Juni kreeg ik een bericht van een docent van school, dat zij een reis gingen organiseren naar Uganda met worldmapping. Zij hielden een informatieavond in september, hier heb ik mij ook meteen voor aangemeld. Na de informatieavond kon je je inschrijven voor de reis, dit heb ik dezelfde avond nog gedaan. Nu ongeveer 2 maanden later is de vliegreis al geboekt en staat het verblijf ook vast. Hoe dichterbij de datum van vertrek komt, des te meer zin ik er in begin te krijgen.

Voordat ik aan deze reis mee ging doen, dacht ik nog niet echt vaak aan vrijwilligerswerk. Nu ik weet dat ik over ongeveer anderhalve maand naar Uganda ga om daar vrijwilligerswerk te doen denk ik daar heel anders over.
Ik heb er ook al ontzettend zin in, om over anderhalve maand naar Uganda te gaan!

Image
Follow the author: ferdyvbrussel
More contributions of WorldSupporter author: ferdyvbrussel
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]