Waarom vrijwilligerswerk

Onderstaand filmpje gaat dan misschien niet over vrijwilligerswerk in de derdewereld, maar het heeft wel te maken met de inzet die jij geeft om de wereld (om jou heen) te verbeteren. Of het nu ver weg is, of juist in dezelfde woonwijk, het maakt niks uit, als jij maar in ziet hoe belangrijk het is om genoeg inzet te tonen voor vrijwilligerswerk.

https://www.youtube.com/watch?v=VmLv6lRXnBA

In dit filmpje komt duidelijk naar voren dat er altijd wel een reden voor je kan zijn om vrijwilligerswerk te gaan doen. Is het niet omdat je toevallig niet het belang van ouderenhulp inziet, dan is het misschien wel geld inzamelen voor een kankerfonds. Er is altijd wel een goede reden om vrijwilligerswerk te gaan doen.

Eigenlijk maakt het dan ook niet uit of je het bij jou in de buurt doet of ergens ver weg. Wanneer je het ergens ver weg doet, is de herinnering die jij er aan over houdt natuurlijk nog veel groter en deze zal dan ook altijd bij je blijven, dit is helaas wat minder bij de projecten die wat dichter bij jou in de buurt liggen, maar nog steeds is vrijwilligerswerk een geweldig initiatief om zo je inzet in de wereld te tonen.

Om deze redenen zijn eigenlijk dus gewoon alle vrijwilligers dus "wereldsupporters" en kan dit filmpje dan dus ook de aanleiding zijn voor veel mensen om zo vrijiwilligerswerk te gaan doen.

More contributions of WorldSupporter author: ferdyvbrussel
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 1