WorldSupporter Magazine of evapenris

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
de reis naar Afrika met school was natuurlijk een ontzettend belangrijke en bijzondere ervaring in mijn bijdrage tot een betere wereld.
Ik heb op deze 'vakantie' veel geleerd en gedaan om de wereld beetje bij beetje te verbeteren. Daarnaast gingen wij met het gezin vroeger vaak op een kleine familiecamping in Zuid-Frankrijk staan waar we ontzettend mooi in de natuur zaten. Daar bovenop was het lekker kleinschalig en milieuvriendelijk.
Experience & Leisure: 
Ik hou van eten en vind het dan ook leuk om gerechten uit andere culturen te proeven. Indiase curry en kerrie rijst zijn dan ook voorbeelden van dingen die wij regelmatig thuis eten.
Restaurants met een buitenlandse keuken zijn voor mij ook niet oninteressant, maar daar ga ik toch iets minder vaak naartoe. Laatst ben ik nog naar de Wereldwinkel geweest en heb ik twee heerlijke repen fairtrade chocola gekocht, ik had namelijk nog een cadeaubon van mijn oma en die gaf ik hier graag aan uit!
Learn & Develop: 
Op de basisschool werden er regelmatig acties georganiseerd om geld op te halen voor verschillende goede projecten. Helaas kan ik me de projecten niet meer precies herinneren.
Daarnaast hebben we op school regelmatig projecten over andere culturen e.d. Zo hebben we pas nog een film gekeken over de Chinese cultuur (The Last Emperor) en lees ik momenteel een boek met een verhaal dat plaatsvindt in Nigeria. Dit soort dingen vind ik best interessant want ik leer graag over andere culturen. Zo krijg je een bredere kijk op de wereld. Mijn belangrijkste ervaring op dit gebied was natuurlijk de reis naar Malawi die ik in april met school heb gemaakt. Dit heeft mij veel geleerd en ik heb met mijn ervaringen ook familie en vrienden kunnen inspireren om hun steentje bij te dragen aan een betere wereld.
Help & Change: 
Ik heb al meerdere kleine dingen gedaan om bij te dragen aan ontwikkelingshulp en internationale samenwerking.
Zo heb ik op een rommelmarkt gestaan om geld op te halen voor mijn ontwikkelingsreis naar Malawi. Recyclen is milieuvriendelijk, je kunt beter oude spullen doorverkopen en ze een nieuw leven geven dan ze zomaar weg te gooien! Daarnaast koop ik regelmatig fairtrade etenswaren, voornamelijk van Max Havelaar. Alle beetjes helpen! Ik heb trouwens ook nog wel eens geld gedoneerd voor de slachtoffers van Haïti.
Work & Initiate: 
-

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters