Image
WorldSupporter profile of Aernout
Image
Travel & Move: 
In Mongolië heb ik een cultuurbewuste tour gedaan. We reden in een busje het immens grote land rond en sliepen bij lokale gezinnen in 'Ger's'.
Dankzij deze vorm van toerisme worden de lokale mensen financieel geholpen en leren toeristen veel van de cultuur. Verder ben en ga ik veel low-budget op vakantie in zowel Europa als Azië. Door mijn reisfilosofie en het van de gebaande paden blijven kom ik zo veel in aanraking met de lokale bevolking en haar economie.
Experience & Leisure: 
Film: City of God, een Braziliaanse film die je ogen opent voor het immense straatkinderen probleem in Rio de Janeiro.
Muziek: De in-your-face rap van Calle 13 uit Puerto Rico - De Latijns Amerikaanse passie en hitte van de de 'straat' komen geweldig hard aan.
Learn & Develop: 
Op de middelbare school heb ik deelgenomen aan een inzamelingsactie voor psychische hulp voor kindsoldaten. Ook heb ik op een school in China vrijwillig Engelse les gegeven.
Help & Change: 
In Thailand heb ik aan de Birmese grens deelgenomen aan een kort ontwikkelingsproject met als doel Birmese vluchtelingen schoon water, onderdak en onderwijs te bieden.
Verder ben ik donateur van UNICEF en Greenpeace en recycle ik kleren voor mensen in ontwikkelingslanden.
Work & Initiate: 
Ik ben werkzaam voor een non-profit organisatie die zich inzet voor een betere wereld middels het bevorderen van internationale samenwerking op alle niveaus.
Ook heb ik als Engels leraar in China een half jaar les gegeven.
My Favorite Content

Nothing found.

Most Popular - Most Visited
My Latest Activity
media_not_available.png

Ik ben een groot Reggaeliefhebber en stuitte zo op het album 'African Reggae' van het label Putumayo. Putumayo is een muzieklabel dat wereldmuziek per genre bundelt. De muzikanten worden met geld beloond en de opbrengst van de verkoop gaat gedeeltelijk naar goede doelen. Van de verkoop van dit album...

Image

In 2011 is de baanbrekende BBC documentaireserie Human Planet uitgekomen. In deze serie wordt de onlosmakelijke band van mens en natuur getoond. Het laat zien hoe mensen in alle hoeken van de wereld zich aan hebben gepast aan de zwaarste omstandigheden die moeder natuur te bieden heeft. Zo zien we i...