Photo
Title: De straat op
De straat op

De straat op

Media of doorver
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
De straat op

De straat op

Bekenden je verhaal vertellen en inspireren is relatief simpel. Zodra je thuis komt van je reis staan ze je op te wachten op Schiphol en komen ze langs om al je verhalen en belevenissen daar te horen. Ze volgen je op facebook, liken je foto's en krijgen zo al een hele hoop mee van het vrijwilligerswerk en zo inspireer je je vrienden en bekenden onbewust al een hoop.

Wat het leukste is, is om ook onbekende mensen aan proberen te zetten tot het helpen van de minder bedeelden onder ons. En het liefst grote groepen! Daarom ben ik de straat in Breda op gegaan om folders uit te delen over vrijwilligerswerk en over wereldsupporter. In Breda hebben we geen Joho winkel, en daarom is wereldsupporter hier erg onbekend. Ook hoor je van mensen dat ze wel graag het backpacken zouden willen combineren met vrijwilligerswerk, maar niet goed weten hoe. Ik heb een folder ontworpen en deze dubbelzijdig uitgeprint, en die uitgedeeld in Breda. Gewoon op straat aan voorbijgangers en op de braderie.

Ik heb geprobeerd me te richten op het wat jongere publiek. Middelbare school en HBO leeftijd, dus zo tussen de 15 en 30 jaar. De reacties waren erg enthousiast. Bijna iedereen had wel (wat) tijd over om te luisteren en wilden een folder mee. Ik ben benieuwd hoeveel mensen dankzij mijn folder nu daadwerkelijk hun dromen naar daden over gaan zetten! 

In de bijlage is de folder te vinden en een paar foto's. 

More contributions of WorldSupporter author: doorver
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]