Photo
Title: Nikebrugrun & Springen voor Uganda
Nikebrugrun & Springen voor Uganda

Nikebrugrun & Springen voor Uganda

Media of jeltjeheuperman
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Supporting content
Nikebrugrun & Springen voor Uganda

Nikebrugrun & Springen voor Uganda

Om geld in te zamelen leek het mij erg leuk om een wedstrijd te organiseren. Ik ben namelijk erg sportief en zit al een lange tijd op atletiek. Daarom ben ik een aantal maanden terug naar een trainer gegaan en gevraagd wat de mogelijkheden zijn. Na veel bijeenkomsten, overleggen, posters maken, mails rondsturen en de wedstrijd bekendheid geven was het zaterdag 3 mei zover: De Nikebrugrun en Springen voor Uganda.

We hadden zo’n 100 aanmeldingen dus om 10.30 hebben we op de club afgesproken.
Hier hebben we tientallen ballonnen geblazen (waarna we geen adem meer over hadden!), inschrijftafel klaargezet, parcours uitgezet en het finishdoek opgehangen.
Om alles goed te laten verlopen hadden we veel vrijwilligers nodig, zei kwamen rond 12.00 binnen en samen met hen hebben nog de laatste voorbereidingen getroffen. Om 13.00 zou de eerste loop beginnen dus langzamerhand begonnen de atleten binnen te druppelen. Het was een rondje over een spectaculair parcours dus iedereen keek er erg naar uit. Nadat het startschot 2 keer geklonken had was de prijsuitreiking met op de 1e plek Jorik Slob met een super snelle tijd! Hij zoefde het parcours over.
Om 14.00 gingen we door met de springonderdelen: verspringen, hoogspringen en hinkstapspringen. Hier zijn veel persoonlijk records gevallen en iedereen had het naar zijn zin. Onze geweldige microfonist Jelle heeft deze dag met een grote glimlach en een enthousiaste babbel voort getrokken. Mede dankzij het zonnetje was deze dag een groot succes!

Om 17.00 waren de onderdelen afgelopen en gingen de atleten weer op huis aan. We hebben alles opgeruimd en zijn nog samen met de mede-organisatoren wat gaan drinken en hebben over de wedstrijd nagepraat. We hebben de winst geteld en uiteindelijk hebben we meer dan €500,- opgehaald!! Veel meer dan ik had verwacht! Ik wil alle atleten en ouders bedanken voor jullie aanwezigheid, sportiviteit, enthousiasme en deelname!

More contributions of WorldSupporter author: jeltjeheuperman
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]