Image
WorldSupporter Magazine of jeltjeheuperman
Image
Travel & Move: 
Van 26 juli t/m 10 augustus 2014 ben ik naar Oeganda geweest met de organisatie 'Worldmapping'. Het was een prachtige ervaring.
Van de vrolijke, lachende gezichten van de kinderen tot en schokkende beelden van een ondervoed en uitgedroogde familie.
Experience & Leisure: 
In Oeganda heb ik een CD gekregen met echte Afrikaanse muziek. Deze CD draai ik nu elke dag!
Learn & Develop: 
Ik zit nu in 6 VWO. Daar moet natuurlijk een profielwerkstuk in gemaakt worden, deze houd ik over Geluk. Maar niet zomaar geluk, geluk in vergelijking met Oeganda.
Door middel van een enquête en interviews ben ik in Oeganda te weten gekomen hoe men daar over geluk denkt, wat men denkt dat de betekenis hiervan is en hoe gelukkig de mensen daar zijn. Op dit moment ben ik bezig met de voorbereidingen om dezelfde vragen in Nederland te gaan stellen. Eens kijken wat voor een verschillen hier uit gaan komen!
Help & Change: 
In mei heb ik een atletiekwedstrijd georganiseerd om geld in te zamelen voor een project in Oeganda. Hier heb ik zo'n 500,- mee opgehaald.
Op dit moment ben ik actief bij Worldmapping om informatieavonden bij te wonen. Hier kunnen nieuwe, aankomende Worldmappers vragen aan mij stellen. Ik ben super enthousiast dus hopelijk kan ik hiermee bijdragen aan vele nieuwe ontwikkelingshelpers.
Work & Initiate: 
Ik werk bij een horeca bedrijf en in de kantine van mijn school. Door wat te regelen verkopen ze nu ook een aantal fairtrade producten!
My Latest Activity
Volunteering

Van 26 juli t/m 10 augustus 2014 ben ik naar Oeganda geweest met de organisatie 'Worldmapping'. Het was een prachtige ervaring. Van de vrolijke, lachende gezichten van de kinderen tot en schokkende beelden van een ondervoed en uitgedroogde familie.

Item op de site van mijn school!

http://www.atscholen.nl/scholen/voortgezet_onderwijs/atc/nieuws/Paginas/Bijzondere-belevenissen-van-Jeltje-Heuperman-in-Oeganda.aspx