Win een exemplaar van de vernieuwde Dominicus China reisgids!

China is een enorm uitgestrekt land met een zeer grote variatie aan reisbestemmingen. Of je nu van stedentrips houdt, graag de plaatselijke cultuur ervaart, de lokale keuken wilt proeven of juist de wilde natuur in wilt trekken; China biedt voor ieder wat wils.

Nu zijn er veel reisgidsen over China verkrijgbaar, en één daarvan is de Dominicus China reisgids. Dit handige boek vertelt je niet alleen hoe je China op verschillende manieren door kunt reizen, maar geeft ook veel achtergrondinformatie over onder andere religie in China, Chinese kunst en cultuur, geschiedenis en de Chinese keuken.

De China reisgids is onlangs geüpdate (2016), en geschreven door sinologe Inge Jansen. Sinds haar eerste reis naar China in 1993 heeft Inge duizenden kilometers door het land afgelegd; ervaringen waar jij met deze reisgids gebruik van kunt maken.

Ben je zelf van plan om China beter te leren kennen? Dan heb ik goed nieuws: ik mag twee exemplaren van de Gottmer China reisgids weggeven! Om hier kans op te maken hoef je slechts het volgende te doen:

  1. Laat in een reactie onder de blogpost op JudithinChina.com (klik hier) weten wat jouw favoriete reisbestemming in China is. Dit mag een plaats of bezienswaardigheid zijn die je al eens hebt bezocht, of die je graag zou willen bezoeken
  2. Laat bij je reactie een geldig e-mailadres achter, zodat ik contact met je op kan nemen als je één van de winnaars bent
  3. Niet verplicht maar wat ik wel leuk zou vinden, is als je deze winactie deelt via social media

Voor inspiratie kun je eventueel hier kijken, in de blogs die ik schreef over onbekende bestemmingen in Beijing. Of lees het interview dat Backpackgek.nl plaatste over mijn reiservaringen en favoriete bestemmingen in China.

Deze actie loopt tot vrijdag 14 april 2017 23:59 (Chinese tijd) en is open voor alle lezers van dit blog met een (post)adres in Nederland. De winnaars worden in het eerstvolgende blog bekend gemaakt.

 

Dit blog werd op 7 april 2017 gepubliceerd op JudithinChina.com.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of JudithinChina
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
74
Selected Categories