Inspireren op het werk!

Ik werk bij de Albert Heijn. Gelukkig verkopen wij biologische en fair trade producten. Ik geef mensen vaak een compliment als ze biologische/fair trade producten kopen.

We (Albert Heijn) hebben ook een flessenautomaat. Je krijgt een emballage die je kunt inleveren bij de kassa. Toen ik naar Ghana ging, heb ik daar een bus neergezet om zo geld in te zamelen voor de Kids Active School. Nu staat er een bus voor Kika. Ik gooi altijd mijn emballagebonnetje in de bus om zo anderen ook te helpen. Bij elke winkel met een flessenautomaat vind ik dat jullie een bus neer kunnen zetten voor een goed doel! Het gaat vaak om kleine bedragen, maar dat helpt ook! Ik spreek uit ervaring. 

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: lisannevanhaaster
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]