Ik heb de smaak te pakken

Terug in Nederland kan ik het vrijwilligerswerk maar moeilijk los laten. Ik ben druk aan het zoeken naar een (betaalde) baan, maar ik kan het niet helpen dat ik telkens weer eindig op een site met vrijwilligersvacatures.

Afgelopen weekend was er een vrijwilligersmarkt bij ons in het dorp. Sowieso een goed initiatief en nog met resultaat ook! Er liepen veel mensen om de kraampjes heen en ook ik zelf heb bij twee organisaties info opgedaan. De eerste (vluchtelingenwerk NL) waren erg druk dus heb ik allen wat foders meegenomen. Bij de tweede (SportRaadHeiloo) heb ik een hele tijd staan kletsen en zelfs een afspraak voor volgende week maandag!
Dan gaan we bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Marjolein Wittebrood
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
867