love marriage

Eerder heb ik al geschreven over mijn vriendin in Nepal, Hari. Zij had een geheime vriend die ze kende van haar middelbare school. In Nepal wordt je vaak nog uitgehuwelijkt. In het gezin van Hari was het ook de gewoonte dat de ouders een man uitkiezen voor haar. Hari is al 24 jaar, een leeftijd dat het hoog tijd wordt om te trouwen in Nepal. Er waren meerdere mannen tersprake gekomen maar nog geen serieuze kandidaat, tot het geluk van Hari.

Nu is het zo dat de vriend van Hari van een hogere kaste is, voor de familie van de hogere kaste is het dan een schande om hun zoon/dochter te laten trouwen met iemand van een lagere kaste. Dus ookal zouden de ouders van Hari instemmen, de ouders van Ananda (haar vriend) zouden dit niet doen.

Toen was het eindelijk zover, na jaren in geheim een relatie te hebben gehad, heeft Ananda heeft zich voorgesteld aan de ouders van Hari. Zij hebben uiteindelijk ingesmemd met het huwelijk! Zo zijn ze getrouwd op 30 januari. De ouders van Ananda waren het niet eens met het huwelijk, alleen tegen de verwachtingen in hebben zij zich er na twee weken ook bij neergelegd en zijn niet meer tegen het huwelijk.

Helaas hebben ze geen mooie bruiloft kunnen hebben doordat niet iedereen het er mee eens was. Ik hoop ze snel te kunnen opzoeken! Na alle angsten die ze hadden hebben ze toch gekozen voor een love marriage!

 

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of femkeverbruggen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
9