mondeling Engels

Voor deze toetsweek moest ik een mondeling engels doen en moest je een onderwerp kiezen wat met Engeland te maken had of waar de hoofdtaal Engels is. Ik dacht natuurlijk gelijk aan Malawi, wat een Britse kolonie was in de 19e eeuw. Jammer genoeg lukt het niet om de woordspin te uploaden. De tien onderwerpen die ik had gekozen om over te vertellen waren: habits, history, my own experience, Lake Malawi, capital city Lilongwe, economy, poverty, climate, demography and languages and volunteer organizations. Ik kwam maar aan 4 onderwerpen toe om over te vertellen omdat ik zoveel informatie had. Heel interessant en ik heb nog veel meer geleerd over Malawi dan ik eerst wist. Ook mijn lerares engels vond het een zeer boeiend verhaal een heel leuk om te horen.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of juultjuhhx
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
14
Selected Categories