Mutsjes en slabbetjesvoor ziekenhuis Rijnstate

Heel erg leuk: Mijn ouders, broer en ik steunen een project in Bangladesh:  Pani. Daarover zal ik binnenkort nog een langer verhaal scrhijven. Nu even een leuke ontwikkeling: het Ziekenhuis Rijnstate uit Arnhem heeft de opdracht gegeven om 2.500 babymutsjes te maken. Verloskundigepraktijk Veenendaal heeft 500 slabbetjes als relatiegeschenk besteld. De slabbetjes en mutsjes zijn handgemaakt met lokale stoffen. Als Rijnstate tevreden is over de mutsjes dan kan de opdracht een vervolg krijgen.

Bij het slabbetje komt een mooi kaartje met informatie over het project. Zo wordt het een uniek cadeautje: van vrouwen, voor vrouwen, door vrouwen. Via mond-tot-mondreclame hopen ze nog meer opdrachten binnen te krijgen, zodat we nog meer vrouwen in Bangladesh aan een baan kunnen helpen.

Dat is heel erg fijn, want zo kunnen de vrouwen uit Bangladesh die les hebben gekregen via Pani nu ook echt aan het werk en zelf geld verdienen!

 

 

Wil je nu al meer weten over de stichting PANI of zelf helpen, lees dan hier meer over de projecten: httppublic://blog/foto-300x225.jpgstichtingpani.nl/

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of annebuizer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.