terugblik

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik op reid ben geweest naar Malawi. wn wat mis ik het!

mijn zusje is zich nu aan het voorbereiden op haar reis (ook naar Malawi). zij heeft er ontzettend veel zin in en dcat kan ik aan alles merken!
de club met wie ik ben geweest zijn nog steeds erg hecht (door de reis)
We hebben in totaal nu 2 ''reüni's'' gehouden. op zulk soort activiteiten praten we veel over onze reis en dat we ontzettend graag terug willen!

Omdat het nu in Malawi slecht gaat door de hoeveelheid regen wat er valt, zijn we aan het bedenken wat we voor hen kunnen doen daar. wij hebben als groep nog steeds contact met sommige locale members. zij vertellen ons wat er precies aan de hand is (o.a via facebook).

wij zouden e.v.t tegen de groep die in de voorjaarsbvakantie gaat kunnen zeggen dat zij plastic zakken mee moeten nemen. dat kunnen ze daar goed gebruiken.

Nu ik op deze reis ben geweest en al bijna een jaar terug ben, merk ik wel dat ik meer meeleef met de situatie in Malawi!

Ik heb een bijlage toegevoed. dit is een foto van hoe het nu is Malawi is door de regen. heel veel mensen zijn dakloos geworden door de storm.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of isalucaasen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
9
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.