Future

Ik ben weer thuis. Vier maanden ploeteren maar ook genieten in Vietnam zitten erop. Eerst maar eens thuiskomen. De ellende verwerken, herinneringen memoriseren, foto's uploaden. Het was een zware tijd, een mooie tijd, maar vooral een leerzame tijd. Ik wil eerst thuiskomen. Maar de voldoening die het me gegeven heeft, vooral door het contact dat ik heb gemaakt met de mensen waarmee ik heb gewerkt, heeft me wel aan het denken gezet. Ik wil in de toekomst een eigen bedrijf opstarten, waar ik al een tijdje mee bezig ben. Doordat ik heb geleerd dat de kleine dingen invloed hebben, heb ik het idee om duurzaam te ondernemen. Het bedrijf, gespecialiseerd in de inkoop van Scandinavisch design, moet klanten niet alleen een mooi stuk design afleveren, maar men ook attent maken op waar het vandaan komt en hoe het is gemaakt. Het idee is om bij elke vaas, elk kleedje en elke lamp, vijf procent extra te vragen binnen de inkoopprijs, om men een goed arbeiderssalaris te gunnen. Natuurlijk is het een kwestie van 'hoe goedkoper hoe beter' in Nederland, maar men kan niet alleen een stuk design in huis halen, maar ook een bewust stuk design. Een vaas waar ze ook nog iets terug doen, die niet gemaakt is door middel van kinderarbeid of afzetterij. Een concept dat in de huisstijl van VIS (de naam van mijn bedrijf) opgenomen wordt en in de presentatie. Verder wil ik terug. Naar Can Tho, 'mijn kinderen' weer opzoeken, maar ook een nieuw land met nieuwe projecten roept me. Ik wil ook blijven geven aan Nip Cau, een project met geweldige mensen. Met deze mensen heb ik nauw contact en heb ik het ook over marketingstrategieen die ze kunnen toepassen ten behoeve van de verkoop van hun souvenirs. Ik ben momenteel bezig met het verwerven van potentiele klanten via touristen bureaus. Omdat het zo'n afgelegen oord is, hebben ze moeite met de verkoop. Wanneer er touristenbussen langskomen, via organisaties, kunnen ze een rondleiding krijgen met als doel natuurlijk optimalisering van de verkoop van hun producten. MOcht ik nog teruggaan, wil ik een grotere inzamelingsactie houden voor het Charity-project. Ik zit vol nieuwe ideeen. Een inspirerende reis. Nu hopen dat karma bestaat:-)

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of LotteErasmus
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.