Zusje op naar Malawi!

Sinds mij  zusje is uitgekozen om ook dezelfde reis als ik te maken naar Malai,  probeer ik haar zo veel mogelijk te helpen. Dit doe ik door mailtjes te sturen naar familieleden, vrienden en kennissen. zij heeft agelopen maand ook de 7-heuvelenloop gelopen en heeft dus ook sponsoren gezocht. Nu heeft zij al het geld binnen van haar sponsoren maar het is niet genoeg.
Ik heb haar het geldinzamelboek laten lezen dat gemaakt is door iemand van de organisatie worldmapping waar ik mee heb gereisd. ikzelf sta daar ook in, super toch !
Hiermee heb ik nog meer mensen bereikt met mijn acties!
Door dit boekje komen jongeren (waaronder mijn zusje) op goede ideeën om geld in te zamelen!

groetjes Isa

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of isalucaasen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.