Feestje!

Afgelopen zaterdag hebben mijn ouders een klein feestje voor mij georganiseerd omdat ik over een week vertrek. Familie en vrienden kwamen langs voor succeswensen en wat laatste gezelligheid. Ik heb foto's laten zien van het weeshuis waar ik heen ga en nog eens verteld over de reis.
Mijn tante, die tandartsassistente is, kwam aan met een tas vol tandenborstels voor de kinderen. Superleuk en origineel!
Ook een aantal lieve kaarten, een nederlandpakket en gelukspoppetjes gehad! Erg lief en leuk allemaal. Nu moet het wel goed komen! Bedankt!!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Sanne Lisa Molenaar
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.