Afscheid Boshoek

Vandaag ben ik voorlopig voor de laatste keer op de Boshoek geweest. Dit is de plek waar ik eens in de week vrijwilligerswerk doe in de psyhiatrie.
Tijdens het koffiedrinken heb ik afscheid genomen en is er kort aandacht besteed aan mijn reis. Het was leuk om te merken dat een aantal mensen behoorlijk geïnteresseerd is in het soort werk dat ik ga doen, de duur van de reis, het weer, inentingen, etc. Mooi ook om te merken dat sommige mensen op een bepaalde manier aan het denken worden gezet, bewondering hebben voor het werk dat je doet, en mij succeswensen hebben gedaan.
Ik heb de mensen beloofd een aantal keer een mailtje te sturen vanuit Zambia om ze zo op de hoogte te houden.

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Sanne Lisa Molenaar
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.