Vakantiebeurs 2013

Op dinsdag 8 en donderdag 10 januari heb ik meegeholpen op de Vakantiebeurs in Utrecht. Ik stond hier voor Stichting Wanawa, die zich inzet voor vrouwen en kinderen in Kenia. Aangezien ik zelf net 1,5 maand terug ben uit Kenia, en ik het behoorlijk mis, kon ik er lekker even m'n hart ophalen! Het voelde een beetje alsof je zelf op vakantie was door de vele nationaliteiten die er rondliepen. Wanawa stond op de Wereldhulpmarkt, en speciaal gedeelte voor goede doelen. Ons kraampje lag vol met de in Kenia gemaakte artikelen: tassen, sieraden, boekenleggers, sleutelhangers etc. De verkoop liep als een trein. Door de hulp van 2 meiden, die hun profielwerkstuk over Wanawa houden, is er ook met de inzamelingsactie voor de 3 projecten Werken, Leren en Gezondheidszorg een behoorlijk bedrag binnen gehaald. Zelf heb ik vol enthousiasme over mijn eigen Kenia-avontuur kunnen vertellen. Dit zit nog zo vers in mijn geheugen dat ik veel mensen mee heb kunnen nemen in mijn enthousiasme. Al met al was de Vakantiebeurs een hele leuke en bijzondere ervaring!

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: Chiara
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
970