Presentatie in de planning!

Hoera, er staat een presentatie gepland! Een heel leuke, namelijk op mijn oude middelbare school. Ieder jaar wordt daar in januari een studentenvoorlichting georganiseerd voor de leerlingen uit de bovenbouw. Op deze avond krijg je voorlichtingen over allerlei studies, waar je jezelf voor kunt inschrijven. Tijdens deze studentenvoorlichting heb ik voor het eerst gehoord over de studie die ik ondertussen al twee maanden met heel veel plezier doe. Toch was er ook iets wat ik heb gemist; voorlichtingen over reizen, vrijwilligerswerk, het buitenland!

Vandaar dat ik aangeboden heb om deze voorlichting dit jaar te verzorgen. De decaan is enthousiast en dat maakt mij ook weer enthousiaster. Ik hoop de twijfelaars over de streep te trekken en leerlingen te overtuigen dat een reis écht de moeite en het geld meer dan waard is. Want daar word ik iedere dag weer bij stilgezet. Wat ben ik blij dat ik de knoop heb doorgehakt en ben gegaan! :) Zolang ik niet de tijd en de middelen heb om terug te gaan richt ik me op mijn studie en op dingen zoals deze presentatie. Ik kom de tijd wel door!

Content categories
More contributions of WorldSupporter author: Iris van der Heide
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]