Voorbereiding - 30.01.2012

Via een initiatief van Joho en Kenya Xperience! ben ik Wereld Supporter. Ik ga over 4 dagen voor 2,5 week naar Kilifi, Kenia, om daar mijn steentje bij te dragen bij het Gosana project (met een financiele bijdrage van het Wereldsupporter Fonds tot 1000 euro!). Dit eco-park genereert geld voor het plaatselijke weeshuis en de school.
Via deze site houd ik je op de hoogte van mijn reis, wereldsupporter activiteiten en achtergrond van Wereldsupporter.

Is zo’n reis ook iets voor jou? Word ook wereldsupporter! httppublic://blog/word_ook_wereldsupporter_0.pngwww.wereldsupporter.nl/

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Emma
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.