Vakantiebeurs Utrecht Jaarbeursplein

En ja hoor, de 3e fundraising is weer achter de rug. Ik zou voor de eerste keer naar de jaarbeurshallen in Utrecht gaan, en dan wel een van de leukste beursen: de vakantiebeurs. Op het eerste gezicht zou je niets merken van de economische crisis door de enorme mensen massa's. Een enorme drukte, maar oergezellig!

Sanne en ik mochten in de catering helpen voor Kenia. Dat was heel wat anders dan ik had verwacht voor het project van de Filipijnen. Maar hey...ook dit was natuurlijk een goed doel! Uiteindelijk gaat er een klein deel naar het Filippijnse project.
Zo hebben Sanne en ik tussen alle kersverse (biologische) koffiebonen en frituurlucht er een mooie dag van kunnen maken. Wat we uiteindelijk opgehaald hebben moet nog geteld worden maar ga er maar vanuit dat je er aardig wat Mojitoflessen van kunt kopen. En geloof me, een flink aantal flessen!

Op het eind nog even over de vakantiebeurs heen zelf gelopen en de profiterende toerist uitgehangen door in een massagestoel te liggen met het uitzicht op curacaose vakantiehuisjes....
Kom maar op met de volgende fundfaising actie!

Image
Follow the author: Janica_Bonestroo
More contributions of WorldSupporter author: Janica_Bonestroo
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Vakantiebeurs

Was een erg leuke dag Janica en ik kan inderdaad ook bijna niet meer wachten tot we alles met eigen ogen gaan zien in Manila :) dikke kus!

Een énorm leuke dag! En

Een énorm leuke dag! En meteen een bewijs wat voor die hard type je bent, dat gaat helemaal goed komen op de Filipijnen! ;-)

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount] 2