Eerste Blog

Hallo allemaal, 

mijn naam is Lucas, ik ben 18 jaar en woon in Zwolle. 

Op mijn opleiding MMZ te landstede werden de leerlingen benaderd door worldmapping om zich op te geven om ontwikkelingswerk te gaan doen in Oeganda. Ik hoefde er niet lang over na te denken om mijzelf op te geven. Samen met 15 andere jongeren van de opleiding ga ik januari 2015 naar Oeganda. Om de reis werkelijkheid te laten worden moeten we een flink bedrag bij elkaar sparen. Vliegticket, verblijf, vaccinaties, eten en reispullen zo'n €2100,- 

Om geld bij elkaar te sparen heb ik sponsorbrieven naar familie/vrienden gestuurd, bij rommelmarkten gezeten en ben ik momenteel bezig met een ochtendwijk. Na ongeveer 6 maanden gespaard te hebben heb ik het geld voor Oeganda nu bij elkaar.

Nu het allemaal steeds dichterbij komt heb ik er erg veel zin in. Vooral de combinatie om me voor de lokale bevolking in te zetten maar ook om zo'n ver land te ontdekken. Ik vind het leuk om met een groep te gaan om zo een gezamelijke herinnering te hebben waar we af en toe naar kunnen terugblikken. Ook vind ik het fijn dat we met een organisatie gaan die veel vertrouwen uitstraalt.

Gr.

 

Follow the author: vroom.lucas@gmail.com
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: vroom.lucas@gmail.com
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]