Voorbereidingen Zuid- Afrika

De voorbereidingen zijn in volle gang. Volgende week  donderdag hoop ik samen met Karin naar Zuid-Afrika te gaan! Een aantal weken geleden hebben wij bedacht om een actie te gaan doen om geld op te halen voor ons vrijwilligersproject in Port Elizabeth. Via Facebook hebben wij aangeboden om houten tekstbordjes te maken met een tekst naar keuze. Wij waren erg benieuwd of deze een actie een beetje zou gaan lopen en nu blijkt dat het erg goed loopt. Wij krijgen nog steeds nieuwe aanvragen en hebben al heel wat tekstbordjes gemaakt. Erg leuk! Wij hebben nu dan ook al een mooi bedrag bij elkaar. De komende dagen gaan wij de laatste bordjes afmaken en dan gaat de reis ook al beginnen. Ik heb er erg veel zinin en ben erg benieuwd hoe ik het daar ga hebben!

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Boukjedehaan
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
1
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.