Keeping up with Kerime Pt. 3

¡Hola a todos!

Deze week niet zo´n heel lang verhaal van mij, hoewel ik wel veel heb gedaan, maar toch gewoon een verslag van hoe ik de dagen hier doorbreng, met wie, en hoe leuk dat is!

Zaterdag ben ik, zoals aangekondigd en op facebook te zien was, gaan raften. Het was geweldig, het weer was stralend, de vlinders vlogen, de vogels zongen en de rivier was bruin! Het water stond best hoog omdat het nu regenseizoen is en dat betekent dat de stroomversnellingen alleen maar sneller en leuker worden dus ook dat zat mee. De rivier waar we op gingen, de Pacuare, had de perfecte combinatie van rustige, vlakke stukken water om om je heen te kijken en super veel stroomversnellingen . Het was ontzettend leuk om zo heen en weer geslingerd te worden en de kracht van het water te voelen. Ik raad dan ook iedereen aan die ooit kans ziet om in Costa Rica te raften het zeker te doen, het is een super ervaring!

Zondag besloten we, een beetje implsief dat we wilde gaan kanyopen, ik weet eigenlijk niet of dat het Nederlandse woord daarvoor is, maar in ieder geval gingen we abzeilen  van watervallen en langs ziplijnen door de bomen. Ook dit was weer prachtig, het stukje oerwoud waar we heen gingen ligt heel dicht bij ons huis en het is heel mooi om te zien hoe ongerept en groot dat is, terwijl het zo dichtbij ligt.

De rest van de week hebben we in de middag na de lessen nog veel verschillende dingen gedaan, op dinsdag bijvoorld naar het dorp gewandeld en bij de familie van Manuel, de manager hier, thee gedronken. Het was heel leuk om zijn huis te zien en zijn ouders te ontmoeten, die op zo´n andere manier en in zo´n andere cultuur leven. Na de thee hadden we een latijnsamerikaanse dansklas met de Salsa en de Merengue. Daarna hebben we iets gegeten in een restaurantje. Op woensdag hadden we weer een uitje, naar de waterval opnieuw, het was prachtig weer en we hebben heerlijk gezwommen.

Een korte blog dus deze week, maar wel over een, opnieuw, hele leuke week!

Besos en tot snel,

Kerime

Follow the author: KerimevO
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]