Troep in Malawi

Toen ik in Malawi was, was er 1 ding wat er opviel. Overal lag afval, zelfs bij druk bezochte plekken.
Zo gingen we naar een zeer bijzondere boom, maar nog geen meter daarnaast lag een heuse vuilnisbelt, overal plastic flesjes en afval.
Bij de mensen in de community's was het afval weggooien ook iets raars, alles ging in een gat in de grond. Alles maar dan ook al het afval lag erin, van batterijen tot plastic. Dit gat werd als die vol was verbrand en dicht gegooi, een paar meter verderop werd dan een nieuw gat gegraven.
Dit was heel raar, als men een beter milieu wilt, zou er echt wat moeten veranderen. Men zou gebruik kunnen maken van vuilnisbakken en vuilnisbelten, zo is en het afval weg en zijn er ook banen beschikbaar, twee vliegen in 1 klap!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of rens_hoekstra
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.