Contact met Malawi!

Afgelopen week kreeg ik opeens een vriendschapverzoek op facebook van één van de begeleiders uit malawi. De begeleidster heet Aisha en wij waren de eerste groep die zij begeleidde. Op het begin was ze een beetje verlegen maar toen wij bij het project van haar ouders langs gingen kwam ze helemaal los en liet ze zien wat zij in het dagelijks leven deed. Ik vond het heel mooi om te zien dat een jong iemand zich zo inzet voor haar eigen land om er een beter omgeving te creëren en ze heeft mij heel erg geinspireerd. Op de facebookchat praatte in met haar over haar leven maar ook over mijn leven in Nederland. Ik vertelde dat ik druk bezig was met school en hockey maar gelijkertijd kwamen alle herinneringen van malawi weer boven en ik voelde me een beetje schuldig over de manier waarop wij leven. Ik vind het moeilijk om aan Aisha uit te leggen hoe ons leven en onze omgeving er hier uit ziet dus we hebben met de malawigroep een aantal foto's gemaakt om naar haar toe te sturen. Dit was heel leuk maar het was ook meteen heel confronterend. Ik denk dat het heel goed is om af en toe weer even met dit geconfronteerd te worden zodat je de dingen die je hebt blijft waarderen.

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
More from Linn Delfgou
Blog of Linn Delfgou
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0