Afsluiting

Vanaf het moment dat ik had besloten om mee op reis te gaan naar Uganda, ben ik alleen maar enthousiaster geworden over het geheel. Ik heb veel geleerd tijdens de voorbereiding en daarnaast ben ik samen met alle andere expeditie leden een hele hechte groep geworden, waarmee ik ook heel veel plezier heb gehad.

Het hoogtepunt was natuurlijk de reis zelf. Dit is iets om nooit meer te vergeten. Ik heb bijzondere en onvergetelijke ervaringen opgedaan. Ik heb mezelf ontwikkeld en veel geleerd over mezelf en de mensen op me heen. De reis was soms ook schokkend, maar we hebben ook heel veel plezier gehad samen.

De maanden na de reis, waarin ik actief was als wereldsupporter hebben ook nog zeker een toevoeging gehad. We hebben met de groep presentaties gegeven, om op deze manier weer een volgende groep te stimuleren om zo'n onvergetelijke reis te maken. Daarnaast heb ik door de opdrachten van wereldsupporter voor mezelf de reis geevalueerd en ben ik nog meer aan het denken gegaan over ontwikkelingshulp en de gehele wereld.

Ik ben heel erg blij dat ik aan dit avontuur heb deelgenomen. Het was een verrijking voor mijn persoonlijkheid! Niemand kan me dit avontuur en al haar herinneringen ooit nog afnemen!

Follow the author: berendbruijn
More contributions of WorldSupporter author: berendbruijn
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]