Mijn les aan de kinderen

Ik heb de kinderen van St. Martin elke dag sportles gegeven. Onder andere hebben ze het Nederlandse spel trefbal geleerd. Ze vonden het geweldig. Het was op sommige momenten best lastig om ze het spel uit te leggen, omdat vooral de jongere kinderen niet zo goed Engels spreken. Gelukkig heb ik een van mijn collega's zo ver gekregen me bij te staan, en mijn uitleg te vertalen. Het filmpje laat een deel van het spel zien.

Met de jongere kinderen van onder de 10 jaar heb ik geen trefbal, maar spellen zoals anna-maria koekkoek en zakdoekje leggen gespeeld. Zij waren ook ontzettend enthousiast erover, en ze bleven ook na de sportactiviteit de liedjes die erbij horen nog zingen.

Related resources on WorldSupporter: 
Follow the author: Renske Schuitmaker
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

Supporting content
Mijn les aan de kinderen
More contributions of WorldSupporter author: Renske Schuitmaker
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]