Mijn les aan de kinderen

Ik heb de kinderen van St. Martin elke dag sportles gegeven. Onder andere hebben ze het Nederlandse spel trefbal geleerd. Ze vonden het geweldig. Het was op sommige momenten best lastig om ze het spel uit te leggen, omdat vooral de jongere kinderen niet zo goed Engels spreken. Gelukkig heb ik een van mijn collega's zo ver gekregen me bij te staan, en mijn uitleg te vertalen. Het filmpje laat een deel van het spel zien.

Met de jongere kinderen van onder de 10 jaar heb ik geen trefbal, maar spellen zoals anna-maria koekkoek en zakdoekje leggen gespeeld. Zij waren ook ontzettend enthousiast erover, en ze bleven ook na de sportactiviteit de liedjes die erbij horen nog zingen.

WorldSupporter Resources: 
Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Renske Schuitmaker
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2