Update Reis

Het vorige bericht is 3 weken geleden, dus tijd voor weer een korte update!

De afgelopen drie weken hebben we weer veel meegemaakt. Zo zijn we begonnen aan de Lares trek, maar heb ik de tweede dag helaas ziek terug moeten keren. Na 2 dagen hotel en warme douche ging het gelukkig al een stukje beter, waardoor ik het hoogtepunt de Machu Picchu niet heb hoeven missen :)

Hierna zijn we nog weer 2 dagen terug in de leuke stad Cuzco geweest, waar we zijn wezen raften & een Peruviaanse kookcursus hebben gedaan.
We zijn vervolgens doorgereisd naar Arequipa & Colca Canyon, waar we o.a. geprobeerd hebben om condors te spotten en een mooie wandeling hebben gemaakt.

Afgelopen week hebben we in Nazca een vlucht gemaakt over de Nazca lines en hebben we de Cemetery of Chauchilla bezocht, beide erg bijzonder!
Vervolgens zijn we met een dunebuggie rond wezen crossen in de enorme duinen van Ica/Huacachina & hebben hier naast genoten te hebben van het mooie uitzicht, ook nog even gesandboard.
In Paracas zijn we met quads naar het strand geweest & hebben we de Ballastas eilanden bezocht (ook wel the poorman Galapagos genoemd).

Na Paracas was het tijd om te reizen naar de eindbestemming van deze tour: Lima. Hier hebben we nog een aantal dagen genoten met onze leuke groep en daar maandagavond afscheid van moeten nemen.
We hebben echt 5 enorm leuke weken met zijn allen gehad, en heel veel van de cultuur geleerd, maar nu is dat helaas voorbij.

Gelukkig hadden wij nog zon 8 dagen extra en hebben wij nog tot donderdag om samen langs de kust van Peru te reizen. We hebben al aardig wat gezien en hebben vandaag ons laatste dagje strand voor we terugkeren naar Lima

De komende dagen gaan wij nog even lekker samen genieten voordat mijn nichtje weer naar Nederland vliegt & ik mijn reis voortzet in Ecuador.

Follow the author: ManonDamen
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: ManonDamen
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]