Terugkomst als vrijwilliger

Zo... na zeven weer terug in ons kikkerlandje. Wat een mooie momenten en nieuwe ervaringen heb ik opgedaan (: naar India en/of Nepal ga ik zeker nog eens terug! Zojuist het evaluatieformulier van mijn vrijwilligersorganisatie SIW ingevuld. De laatste vragen gingen over intern vrijwilligerswerk binnen hun organisatie. Ik heb aangegeven dat ik een uitgebreide evaluatie voor hen zal invullen die zal helpen bij het verstrekken van informatie aan anderen. Ook heb ik aangegeven presentaties te willen doen gerelateerd aan mijn projecten. En jawel, wie weet wordt er binnenkort wel als vaste vrijwilliger actief. Als het aan mij ligt in ieder geval wel!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Connect & Continue
More from tomdeboer
Blog of tomdeboer
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
4
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd