Terugkomst als vrijwilliger

Zo... na zeven weer terug in ons kikkerlandje. Wat een mooie momenten en nieuwe ervaringen heb ik opgedaan (: naar India en/of Nepal ga ik zeker nog eens terug! Zojuist het evaluatieformulier van mijn vrijwilligersorganisatie SIW ingevuld. De laatste vragen gingen over intern vrijwilligerswerk binnen hun organisatie. Ik heb aangegeven dat ik een uitgebreide evaluatie voor hen zal invullen die zal helpen bij het verstrekken van informatie aan anderen. Ook heb ik aangegeven presentaties te willen doen gerelateerd aan mijn projecten. En jawel, wie weet wordt er binnenkort wel als vaste vrijwilliger actief. Als het aan mij ligt in ieder geval wel!

Image
Follow the author: tomdeboer
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: tomdeboer
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]