What's next?

Als wereldsupporter zit je nooit stil, dus ook ik niet. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en heb dan ook nu weer verschillende dingen waar ik met de komende tijd op ga richten:

1. Ik ben nog steeds bezig met het verzamelen van medische spullen om deze naar het ziekenhuis in Ghana te sturen. Ik had gedacht dat ik de doos zo vol zou hebben, maar dat valt toch vies tegen. Er zitten allerlei regeltjes verbonden aan het wel of niet weggooien van materialen en dus ook het meenemen hiervan. Gezien ik wel op een eerlijke manier de spulletjes wil verzamelen, zal het wat langer duren voor ik alles bij elkaar heb. 
De komende tijd ga ik proberen verschillende instanties aan te schrijven om te kijken of ze me kunnen helpen bij het inzamelen van medische spullen voor Ghana. Ik heb al gekeken waar ik bijv. gratis spulletjes kan krijgen en zo heb ik al een doos vol potjes sudocreme en bepanthen zalf gekregen om naar Ghana te kunnen sturen (altijd handig toch) 
Indien de doos vol is en klaar om te verzenden zal ik een foto plaatsen. To be continued...

 

2. Inmiddels ben ik een cursus spaans begonnen omdat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. Vroeger had ik altijd een echte talenknobbel dus ik was benieuwd wat daar nog van over was. So far so good, het gaat me best gemakkelijk af vooralsnog. Elke dag leer ik weer een beetje bij, al blijft het echte spreken wel lastig hoor. Maar ik ben pas 4 weken bezig dus nog tijd genoeg om de taal onder de knie te gaan krijgen.

 

3. Het allerleukste is natuurlijk mijn aankomende reisplannen. In mijn vorige blog heb ik hier al over geschreven. De planning is om in oktober +/- 4 weken te gaan backpacken in Indonesië (Sumatra, Java, Bali, Gili eilanden en evt. nog een gebied dat wat minder toeristisch is om zo ook echt weer de lokale bevolking mee te maken) en nog een paar dagen Hongkong. Dit keer dan welliswaar geen vrijwilligerswerk, maar dat wil niet zeggen dat ik niets kan betekenen. Ik wil sowieso spulletjes meenemen om daar te kunnen geven aan de kinderen en zal aldaar wel kijken of ik nog iets anders kan bijdragen. 
De plannen moeten nog concreter gemaakt worden, maar daar is nog wel tijd voor. Ik kijk er erg naar uit! 

Liefs,

Irene

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of iklaassen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
0
Promotions
JoHo Insurances verzekert wereldwijd