Vandaag is het zover!

Na een jaar lang geldwerving voor mijn reis, is het eindelijk zover! Vandaag ga ik naar Malawi!! Alle spullen zijn ingepakt en staan klaar om mee te gaan. Gisteren heb ik afscheid genomen van mijn familie. Nu het zo dicht bij komt, heb ik nog meer zin in! Het grote avontuur staat eindelijk echt voor mijn deur.

Ik wil iedereen bedanken die mij hebben gesteund, zodat ik vandaag deze reis kan maken. Op de worldmappingblog (blog.worldmapping.nl) ga ik updates geven tijdens mijn expeditie in Malawi. Zodat de mensen thuis ook up-to-date blijven.

Tot snel!

Selected Categories
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Claire Schapendonk
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
17
Promotions
JoHo Insurances - Expert internationale verzekeringen

Sta jij op het punt om je internationale droom waar te maken? JoHo Insurances ondersteunt je met advies op maat bij de belangrijkste administratieve keuzes rond verzekeringen.