Radio

Helpambon.com (httppublic://blog/flyer_a5_final_back_web_0.pngwww.helpambon.com) is een initiatief van een aantal Molukse mensen in Nederland die opgericht is na de natuurramp in juli/augustus jl.
Via dit platform kan je meelezen wat er allemaal afspeelt en hoe er geld wordt ingezameld voor de vele slachtoffers op de Molukken.

Zelf kan je ook een bedrag, kleding of hulp goederen te doneren om de mensen daar te helpen. Naast het inzamelen van geld zijn er ook initiatief nemers die allerlei acties organiseren om zo hun bijdrage te leveren.
Als ZZP'er (Fi-Design) als Web-, grafisch-, en interaction Designer zal ik per opdracht ook een steentje bijdragen aan de vele slachtoffers op de Molukken.

Ik ben 2 weken geleden ook op de Radio geweest om mijn actie te promoten. Op deze manier hoop ik meerdere mensen te kunnen bereiken en de slachtoffers van de afgelopen natuurramp te kunnen helpen.

Voor meer info over wat Fi-Design allemaal doet op design gebied ga naar Fi-Design (httppublic://blog/flyer_a5_final_back_web_0.pngwww.fi-design.nl) wil je zelf een benefiet of iets anders organiseren om de mensen op de Molukken een steentje bij te dragen ga dan naar de site van Help Ambon.

Content categories
Check all content related to:
More contributions of WorldSupporter author: fiona
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
905