Durf te doen

Na mijn avontuur in Ghana deel ik regelmatig mijn avonturen met mijn omgeving. Wat ik vaak als reactie krijg is: "Super gaaf zeg, maar ik zou dat nooit durven" Een begrijpelijke reactie, want dat was precies wat ik ook dacht voor ik begon met reizen...

Wat ik graag wil meegeven is "durf te doen" Wees niet bang om een avontuur aan te gaan, want je  krijgt er zoveel moois voor terug. Wees niet bang om niets bij te kunnen dragen. Het feit dat je vrijwilligerswerk gaat doen is al een hele bijdrage én it's the small things that matter. Iedereen kan een bijdrage leveren aan een betere wereld. Het begint bij jezelf en je kijk op de wereld.

Mocht je het niet alleen op avontuur durven te gaan, zoek dan bijvoorbeeld een leuk reismaatje. Heb je al eens gekeken op http://www.wereldwijzer.nl/forumdisplay.php?f=16? Daar hebben ze een forum waar je op zoek kunt gaan naar een reisgenootje. Erg leuk om zo in contact te komen met mensen die hetzelfde willen als jij. Ik ben al 3x gegaan met een reisgenootje die ik van tevoren nog niet kende, en alle keren was het een super goede ervaring! Ik heb er vrienden voor het leven bij! :) 

Liefs,

Irene

 

 

 

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of iklaassen
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
3
Selected Categories
Categories