Wereldsupporter

Op de foto staan de mensen waarmee ik het meest heb samengewerkt binnen de organisatie waarvoor ik heb gewerkt, Hollistic Approach for People's Empowerment. Ook is de poster goed te zien, die voor mij het 'wereldsupporterschap' symboliseert. Te zien is een jongen die een wereldbol in zijn armen houdt. Achter hem staat een zee van mensen (de kruisjes met puntjes). Er omheen zijn handtekeningen te zien van verschillende mensen uit India die op hun manier bijdroegen aan een betere wereld -op hun manier ook wereldsupporters zijn. Ook droegen zij allen bij aan het behalen van de milleniumdoelen -van educatie tot armoede bestrijding.

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of n.k.agterhorst
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
5
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.