Yes het is zo ver!

Lieve allemaal,

Al heel lang wil ik vrijwilligerswerk doen in Zuid- Afrika, maar een tijd geleden waren er nog voldoende twijfels, hoelang, wanneer, en waarheen (naar welk project)?! Maar nu heb ik een keus gemaakt! Ik was enorm enthousiast over dit project.

Inmiddels is het officieel bevestigd, wat betekent dat ik het ook aan iedereen mag vertellen!! Van 19 mei t/m 11 juli ga ik aan de slag bij Palm Tree bij Durban. Maarja nu moet er nog het nodige geregeld worden. Mijn paspoort moet gemaakt worden, de vaccinaties moeten aangevraagd worden, ik moet vliegticket gaan uitzoeken en voor het geld ben ik hard aan het werk om acties te bedenken! Ik heb er ontzettend veel zin in en zal iedereen zo veel mogelijk op de hoogte houden!

Liefs Ingrid

Image
Follow the author: Ingrid van Vliet
More contributions of WorldSupporter author: Ingrid van Vliet
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]