Yes het is zo ver!

Lieve allemaal,

Al heel lang wil ik vrijwilligerswerk doen in Zuid- Afrika, maar een tijd geleden waren er nog voldoende twijfels, hoelang, wanneer, en waarheen (naar welk project)?! Maar nu heb ik een keus gemaakt! Ik was enorm enthousiast over dit project.

Inmiddels is het officieel bevestigd, wat betekent dat ik het ook aan iedereen mag vertellen!! Van 19 mei t/m 11 juli ga ik aan de slag bij Palm Tree bij Durban. Maarja nu moet er nog het nodige geregeld worden. Mijn paspoort moet gemaakt worden, de vaccinaties moeten aangevraagd worden, ik moet vliegticket gaan uitzoeken en voor het geld ben ik hard aan het werk om acties te bedenken! Ik heb er ontzettend veel zin in en zal iedereen zo veel mogelijk op de hoogte houden!

Liefs Ingrid

WorldSupporter Resources: 
Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Ingrid van Vliet
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Image
Image
Statistics
0
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.