15 jarig meisje maakt professionele videoclip voor Birma

In de Oneworld las ik een leuk artikeltje over een 15-jarig Nederlands meisje dat singer-songwriter is onder de naam ‘Miss Ivana’. Zij schreef een tekst voor de organisatie Flying Teacher die opkomt voor haar leeftijdgenoten in Birma. Als jongste ambassadeur van de stichting schreef ze niet alleen een tekst, zij benaderde op eigen houtje een succesvolle jonge componist om haar lyrics op muziek te zetten en met haar de song in een geluidsstudio te produceren. Vervolgens stapte ze naar de dans academie van Lucia Marthas en studeerde er de ‘moves’ in samen met een chorus line van leeftijdsgenootjes. Tenslotte vond ze top regisseur Marcel vd Vlugt bereid een professionele video clip te produceren. De clip werd via YouTube en allerlei andere social media de wereld ingestuurd En dat allemaal om geld in te zamelen voor de kinderen in Burma. Een echte Wereldsupporter song dus!

Contributions, Comments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Blog of Thomas
Content
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
2
Selected Categories
Promotions
SIW

Eindelijk positief nieuws, er mag weer gereisd worden. Maak je droom waar en maak ‘impact abroad’ door het doen van vrijwilligerswerk. Juist in Europa zal het naar verwachting steeds meer mogelijk zijn om te reizen deze zomer.

Restauratiewerk, werken aan de natuur, schoonmaken van de omgeving, sociale ondersteuning bieden aan mensen in heel veel verschillende landen. Je verbetert direct je taalvaardigheid door de internationale samenstelling van de groepen.

Draag bij aan duurzaamheid, blijf dicht bij huis juist in deze tijd en trek erop uit. Zoek jouw vrijwiligerswerkproject via de website van SIW.