vrijwilligerswerk

op de boerderij van het weeshuis waar ik vrijwilligerswerk heb gedaan doen ze ook niet aan vrije uitloop kippen. Ze stopten 600 kippen in een klein hokje, alle kippen zaten op elkaar.
Toen ik dit zag moest ik wel even grinneken en dacht meteen aan Nederland waar wij zo'n ophef maken over uitloop kippen en de welbekende plofkip.
Overigens merkte ik nog wat op. In Nederland zijn we heel druk bezig met het milieu en moeten we ons afval netjes scheidden en in de afvalbak gooien. In Tanzania is het juist heel normaal om alles op straat te gooien. Ik weet het nog wel: de eerste keer in een bus waar ik de enige blanke vrouw was. ik zat bij het raam en moest alle indrukken nog op mij in laten werken. Toen we stopten bij een bus stop en er allerlei mannen en vrouwen naar de bus gerend kwamen met etenswaren en andere spulletjes om te verkopen. Ik keek mijn ogen uit. de vrouw naast mij kocht een flesje drinken en een zak popcorn. Toen zij het flesje drinken op had gooide ze dit zo uit het raam en met haar 10 andere. ik wist even niet wat ik zag. In Tanzania word er helemaal niet druk gemaakt om het klimaat en het milieu ze gooien alles neer en er is niemand die deze troep opruimt.

Image
Follow the author: Chantal Blom
Promotions
verzekering studeren in het buitenland

Ga jij binnenkort studeren in het buitenland?
Regel je zorg- en reisverzekering via JoHo!

More contributions of WorldSupporter author: Chantal Blom
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]