Voorbereiding voor Going Global

Hier weer een blogbericht van mij. Gisteren had ik mijn eerste bijeenkomst van de Going Global voorbereidingsgroep op school. Samen met ongeveer 30 anderen hebben we nagedacht over de actiedag voor Edukans, welke dingen we gaan organiseren op deze dag zelf en de tijd daarvoor. Naast de actiedag gaan we namelijk nog andere acties houden op andere dagen. De groep werd verdeeld in kleine groepjes die verschillende dingen gaan doen. Zo is er een groepje dat de vastenactie gaat organiseren waarbij je 24 uur lang niks eet, en een ander groepje een sportmarathon waarbij je 24 uur lang sport. Ik zit in een groepje dat iets ’s avonds op school wil gaan doen, zoals lasergamen of een LAN-party. De komende tijd gaan we kijken wat we dan precies gaan doen en hoe we dit mogelijk willen maken. De actiedag is in april en op 14 februari is de aftrap op school, dan gaan we onze plannen bekendmaken aan de andere leerlingen. Ik heb er zin in!

Ik heb ook de autobiografie van Nelson Mandela gekocht, De lange weg naar de vrijheid. Ik had in de andere Wereldsupporterblogs al iets over dit boek gelezen, en ook nu Nelson Mandela overleden is, ben ik erg benieuwd naar zijn verhaal. Ik ben nog niet begonnen in het boek, ik wil er echt even voor gaan zitten, maar ik ga binnenkort zeker beginnen met lezen. Ik geloof dat het een heel bijzonder en inspirerend boek is.

In mijn eerste Wereldsupporterblog schreef ik dat ik begin 2014 een presentatie over mijn expeditie ga geven bij het keuzevak Zuid-Afrika. De lessen zijn net begonnen en de lerares wil eerst graag een introductie geven over het land zelf en de cultuur, dus waarschijnlijk geef ik na de introductie, ergens na de voorjaarsvakantie, mijn presentatie :)

Image
Follow the author: Miepje25
Content categories
Comments, Compliments & Kudos

Add new contribution

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Image
Access level of this page
  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private
Statistics
[totalcount]