fairtrade etentje

Op 26 april heb ik voor mijn vrienden een fairtrade etentje georganiseerd. Het was ontzettend geslaagd, en ik kan deze activiteit zeer aanraden omdat je op deze manier op een leuke, lekkere, en gezellige manier bezig bent met een goed doel als fairtrade. Fairtrade draagt bovendien bij aan het milenniumdoel 'de ontwikkeling van een duurzaam leefmilieu'. Ik heb als voorgerecht linzensoep bereid, het hoofdgerecht was een wokschotel, en na heb ik thee met fairtradechocola geserveerd. Ter voorbereiding ben ik naar de ecoshop winkel gegaan, en heb daar al mijn producten gekocht, waarvan zoveel mogelijk fairtrade! En het was lekker! Helaas lukt het me niet om een foto bij dit bericht te doen, omdat het bestand daarvoor te groot is. We waren in totaal met zijn twaalven

Contributions

Blog of Renske Schuitmaker

Access level of this page

  • Public
  • WorldSupporters only
  • JoHo members
  • Private