Image
WorldSupporter Magazine of xenia
Image
Travel & Move: 
Malawi was echt een geweldige ervaring! Ik zou zo weer terug gaan! Wat een leerzame, bijzondere en betekenisvolle reis!
Ook mijn reis naar Guatemala heeft indruk gemaakt, een totaal ander land waar ik 4 weken ben geweest, om rond te reizen en Spaans te leren. Als 19 jarige heb ik het geluk dat ik al zeker 14 landen heb mogen bezoeken.
Experience & Leisure: 
In mijn vrije tijd sport en reis ik graag. Ook fotografie vind ik erg leuk, vooral tijdens mijn reizen! Ik wil graag nog meer van de wereld ontdekken en wat betekenen voor de wereld!
Learn & Develop: 
Eind april heb ik de opleiding juridische dienstverlening afgerond. Na deze zomer ga ik de opleiding Global Project and Change Management aan het Windesheim Honours College gaan doen.
Bij deze opleiding wordt je opgeleid tot internationaal projectmanager, een project manager die global challenges gaat aanpakken. Hierbij moet je denken aan projecten zoals HIV bestrijden of strijden voor mensenrechten.
Help & Change: 
Ik doe jaarlijks bij een aantal organisaties vrijwilligerswerk zoals zwarte piet zijn en meehelpen als vrijwilliger op een rommelmarkt voor het goede doel, de Eshofmarkt.
Daarnaast ben ik afgelopen zomer naar Malawi geweest om daar vrijwilligerswerk te doen. Dit was echt een onvergetelijke ervaring!
Work & Initiate: 
Ik werk momenteel bij de Albert Heijn. Hiervoor heb ik altijd in de horeca gewerkt. In de toekomst hoop ik aan het werk te kunnen als project manager om projecten met global challenges aan te pakken.
My Latest Activity
Image

Elk jaar op de 3e zaterdag van juni is het weer zover. Na een jaar lang spullen inzamelen en sorteren gaan we van start. Elk jaar is er weer een ander goed doel/project waar de opbrengst naar toe gaat. Rond half 10 beginnen de eerste mensen zich te verzamelen voor de dranghekken. En dan om 10 uur ga...