WorldSupporter Magazine of Steffie-en-Koen

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
Het werken voor een beter leven van de gypsies in India heeft wel het meeste indruk op ons gemaakt.
Ze staan eigenlijk helemaal onderaan de voedselketen van de mensen in India, en dus is het moeilijk voor hen om een normaal leven te maken. Het heeft heel veel indruk op ons gemaakt om een stapje te nemen in deze wonderlijke andere wereld.
Experience & Leisure: 
We zijn al een tijdje bezig met een persoonlijk project van ons.
Twee jaar geleden bestond het plan al: een organisatie oprichten die opkomt voor alles wat goed is in de wereld en het slechte te bestrijden. Klinkt heel idealistisch, maar in feite ging het hier wel om. Door samen kleine acties te doen zoals goede quotes of expressieve kunstwerken te maken en te delen met andere willen we ons stukje goedheid aan de wereld meegeven.
Learn & Develop: 
Voor school hebben we mogen meewerken aan een project dat het World Poverty Project heet.
Het idee bij dit project was dat er een Global Dinner Party werd georganiseerd dat aandacht zou vragen voor de arme gebieden van de wereld. Er werd geld ingezameld en celebrities uitgenodigd om het diner tot een succes te maken. Dit was wel een van de meest spraakmakende dingen die we hebben mogen doen voor school.
Help & Change: 
Tijdens onze reis in India hebben we veel meegemaakt. Een van de dingen die het meeste indruk op ons heeft gemaakt is het feit dat we opgelicht zijn voor het goede doel.
Het zat zo, een aardige mevrouw bood Steffie een mooie bloemen armband aan, voor niets. Achteraf wilde ze er toch wel graag wat voor terug, namelijk dat wij voor haar wat rijst en babyvoeding zouden kopen. Zo zijn we opgelicht, maar hebben we er wel iets goeds mee kunnen doen.
Work & Initiate: 
Steffie werkt in een cafetaria waar ze vooral vleessnacks verkopen. Maar er zijn ook vegetarische en biologische snacks verkrijgbaar en het frituurvet dat gebruikt wordt is ook puur plantaardig.
Dat is toch wel veel waard, er wordt gedacht aan de duurzaamheid van de natuur.

Stories

Blogs,  Bundles, Magazines, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Supply and Demand of Volunteer jobs, Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters
My Content