Image
WorldSupporter profile of SanneGoossens
Image
Travel & Move: 
Ik ben in 2012 in Sri Lanka geweest en daar heb ik ook een weekje vrijwilligerswerk gedaan in een weeshuis voor jongens. Het was een hele mooie ervaring en die neem ik altijd met mij mee.
De kids daar waren zo dankbaar terwijl ze werkelijk waar niets hebben, daar kunnen wij hier in Nederland echt wat van leren!
Experience & Leisure: 
Als verpleegkundige ben je eigenlijk altijd wel met andere bezig, op je werk maar ook in mijn vrije tijd.
Ik heb het naar mijn zin als de mensen om wie ik geef het leuk hebben en zich fijn voelen en dat vind ik dus ook het aller belangrijkste!
Learn & Develop: 
Ik volg nu de hbo opleiding verpleegkunde duaal en ik ben werkzaam in het Spaarne ziekenhuis te Hoofddorp als leerling verpleegkundige.
Help & Change: 
Ik heb al meerdere malen workshops gegeven bij stichting Heppie en ben nu sinds kort ook eindelijk zelf vrijwilliger daar.
Het is zo fijn om iets voor kids te kunnen doen die het in hun thuis situatie lang niet altijd zo fijn hebben. Op deze manier kunnen ook zij, die het juist zo hard verdienen, lekker kind zijn en plezier maken.
Work & Initiate: 
In september 2014 ga ik vanuit mijn opleiding 10 weken stage lopen in een ziekenhuis in Kenia (jaja ik ben al aan het aftellen)!
My Latest Activity
Sauti Sol - Sura Yako

The meaning of this song is nice and it sounds so beautiful and makes me really happy! I think it's definitly a worldsupporter song. Sura Yako means your face and he sings about love to his mother. I heard this song over and over again and absolutely everyone likes the song! Those Kenyans can sing a...

Maasai Mara Tribe

Niet de beste kwaliteit door de wind maar echt een prachtig filpmje! Heb ook nog mee mogen dansen en zingen, heel gaaf om te zien en te ervaren. Ze springen als de hoogste en hun zang kwaliteiten zijn heel apart maar super gaaf.

Bellen blazen en vangen

Education Category: Creative Ages: 4-8, 8-12 It was wonderfull to blow bubbles with the kids. I gave a few of them the task to blow the bubbles and the others could catch them. Buy the stuff in your own country or very easy buy some soap, mix it with water to refill the bottles. Let a few kids blow ...

Acapella song

Deze groep kwam zingen op het feest bij ons gastgezin. Het klonk allemaal heel vrolijk en het was met een hele mooie reden: om geld op te halen voor hun zieke oom. Hij heeft kanker en kan zijn behandeling niet betalen. Op deze manier willen ze voor hem bidden, zingen en een steun voor hem zijn.

Image

So now I am back home after 10 weeks internship in Kenya. And I must say: what an experience! I have learned and saw so much and I also have made many many friends. One of them is a girl Mildred, she is 22 years old, almost my age but her life is so completely different!   We worked togeth...