WorldSupporter Magazine of Mirte_1992

Image

Supporter

My latest World Supporter activities - My World Supporter CV - Notifications of new Content

Mini CV
Image
Travel & Move: 
In oktober 2013 ga ik drie maanden vrijwilligerswerk doen in Ghana en hoop daar mijn meest bijzondere ervaring mee te maken!
Experience & Leisure: 
Ik ga graag uiteten in verschillende soorten restaurants: Mexicaans, Grieks, Italiaans en mijn favoriet India's. Verder ga ik graag op stap en hou ik er van om nieuwe mensen te ontmoeten.
Learn & Develop: 
Op de middelbare school hebben we een keer aan Schaatsen voor water gedaan, de opbrengt daarvan gaat naar Plan die voor veilig water zorgen in Afrikaanse landen.
Verder hebben we in de vijfde klas op verschillende manieren geld verzameld voor Uganda. De opbrengt was over de 20.000 euro. Ook heb ik een keer meegedaan aan Zip your lip: een actie waarbij je 24 uur niet eet om met het geld dat je daarmee op haalt kindersterfte in ontwikkelingslanden tegen te gaan.
Help & Change: 
Op dit moment heb ik nog geen enorme wereldbijdrage gedaan, dit ga ik echter wel doen! 6 oktober vertrek ik voor drie maanden naar Ghana, om daar vrijwilligerswerk te doen in een weeshuis.
Verder doneer ik wel jaarlijks aan Unicef.
Work & Initiate: 
Doordat ik nog niet een echte baan heb (ik werk als cassière een paar uur in week bij de Albert Heijn), heb ik daar nog niet echt wat kunnen toevoegen.
Ik ben wel vrijwilliger bij Heppie, daar draai ik vakanties voor kinderen die het zelf moeilijk hebben. Een echte wereldbijdrage is dat niet, maar je moet ergens beginnen!

Stories

Including Bundles, Magazines, Blogs, Photos, Movies, Documents, Statements & Updates

Suggestions

Including Events, Recipes and Tips to Inspire, Travel, Study, Work or Move Abroad

Supply & Demand

Including Supply and Demand of Manpower, Travel Gear, Teaching Materials & Study Materials

My Selected Supporters
Nothing found yet.
My Selected Organizations
Nothing found yet.
Find Content
Find Supporters